Styrkelyftning för dig

Då du tränar styrkelyft är det viktigt att ha rätt utrustning. Det du kan behöva då du tränar styrkelyft är ett par rejäla lyftarskor. Det som är viktigt med dessa lyftarskor är att de är stabila och att de inte har för tjock sula. Detta för att du ska kunna ha kontakt med marken.

En typisk lyftarsko är designad med en stum klack som hjälper dig att få kraften att gå ner i marken så att du kan fokusera på att göra ett bra lyft. Något annat du också kan behöva är handledslindor och dessa används för att behålla stabilitet och minska risk för skador i dina handleder. Här kan du hitta mer information nedan om ytterligare utrustning du behöver.

Ta styrkelyftningen till nästa nivå

Du kanske känner att du vill ta denna sport till nästa nivå och börja tävla. Då kan det vara bra att utöka din garderob av utrustning. Det du behöver att ha på dig då du ska tävla är en trikå, dina sportskor, knälånga strumpor samt handledslindor. Denna utrustning hör till sporten. Du bör också ha ett bälte som ger dig stöd och som hjälper dig att hitta din maxstyrka. Detta för att du ska kunna göra så bra ifrån dig som möjligt under tävlingen.


Posted in Sport, Träning by with comments disabled.