Fixa till dig efter träningspasset

Efter ett intensivt träningspass kan det vara svårt att återhämta sig och fixa till sig inför jobbet, eller kommande festen. Men oroa dig inte, vi avslöjar våra bästa tips i den här korta artikeln.

Efter ditt träningspass

Efter ett träningspass är musklerna i en nedbrytande fas. Detta innebär att de behöver näring för att bygga upp sig igen och bli starkare. Därför är det väldigt viktigt att du äter efter träningen.

Själva målet kan både vara stort och litet, alltifrån en banan till en hel näringsrik lunch. Om du däremot helt och hållet skippar ett återhämtningsmål, riskerar du dels att få färre byggstenar, men också låg energi under resten av dagen.

Glöm inte att hoppa in i duschen

Oavsett om det var intensivt eller inte så bör du alltid duscha efter träningspasset. Troligtvis så har du svettats under passet, och om du låter det torka in i huden så finns det risker att huden blir sämre. Exempelvis kan det täppa till porerna och skapa tråkiga utslag. Efter träningspasset kan det vara lämpligt att välja produkter som återfuktar huden och smink som är vänlig mot din hy. 


Posted in Okategoriserade by with comments disabled.